MISLITE NA VREME

"BORIMO SE KORONA I JA": Voditeljka jutarnjeg programa ZARAŽENA, odmah priznala kako se oseća u izolaciji!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Malik

03-11-2020 23:28h
Dobila si virus od švalera,od babe nisi sigurno!

Svirajka

04-11-2020 00:10h
Jedna vrlo iritantna osoba. Marija je zla krv, jedan nezgodan karakter, neprijatna prema mnogim ljudima. Zavisno od situacije, neke kinji, nekima ljubi ruku. Ljubazna je samo prema jačima od nje.

Jolanda

04-11-2020 00:11h
Baš nas briga za ovu zlicu uobraženu.

Običan građanin

04-11-2020 08:09h
Kakva korona glupačo?! To je samo običan sezonski grip, ukoliko osećaš da ti nije dobro! A taj sezonski grip krizni štab zloupotrebljava i pričaju kako je taj nepostojeći virus mutirao! Strašno je koliko ne znaš! Ali šta vi mladi znate?! Samo gledate jutjub, fejsbuk i ostale društvene mreže i samo vam je do zabave i uživanja! A kada vam jednog dana onaj fiulantrop uvede mikročipove u ruku, da li će vas i onda biti baš briga?

PizzaMajstor

04-11-2020 10:30h
Vrhunska riba.

Tanja

04-11-2020 11:23h
Nije mi omiljena voditeljka niti ostavlja neki utisak kao novinar, ali zelim joj da ozdravi i puno srece.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: