stiigla s kipra

"NIJE DA NE BIH, ALI..." Mirka Vasiljević otkrila zbog čega decu NE OSTAVLJA sa Vujadinom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Melbourne

03-11-2020 20:07h
Familija za primer, oboje su lepo vaspitani Mirka cini extra napore da Vujadin ima sve uslove za normalan pristup sportu!
Ajde jos jedno dete za Srbiju jer tako ste u mogucnosti! Respect za familiju Savic!

Mike

03-11-2020 20:55h
@Melbourne
Super su, kako da ne. On toliko ceni majku svoje dece da, ne želi da se venčaju, a ona se kezi i glumi da joj je to u redu. Žive u grehu bez potrebe.

Marta

03-11-2020 21:07h
Bože koliko je ova žena glupa. Lepa je, uspešna u karijeri, ali socijalna inteligencija joj je na 0. Najbolje bi joj pristajali još rogovi da joj Vujadin natakne. Na žalost i to bi nosila...Najbòlje joj je da ćuti.

Raaza

04-11-2020 11:23h
@Marta
Bolje bi joj bilo da razmisli o buducnosti,jer je njen"dragan"po ko zna koji put dobio nogu a zima stize.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: