soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

susedi pričaju

"MISLILI SMO DA ĆE SE POMIRITI S MARKOM..." Komšije Anabele Atijas otkrile SVE DETALJE njenog ponašanja VAN KAMERA

Glavna tema je danima bila trudnoća Lune Đogani, koja je srećne vesti dočekala u krugu porodice. S obzirom na to da njen verenik Marko Míljković i Lunina mama Anabela nisu u dobrím odnosíma, komšije otkrivaju da li su se pomirili.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da

Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

 

― Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone Zadruge. Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Tada stavi osmeh na lice, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi izjedaju, tako deluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovde ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta pre nego što su svi saznali da jetrudna, medutim Miljkovića nije sa njom. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri ― kaže komšinica iz ulaza, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej retko kada izlaze iz svog doma.

 

Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, verovatno su stalno u gradu í završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede ćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji? ― rekao je komšija iz susedne zgrade.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Gospoda koja živi u istoj zgradi gde Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

 

Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u poslednje vreme bilo nekih većih problema. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Često prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dete ― zaključuje pevačicina komšinica.

 

Komsije każu da im je bilo žao kada rastala od Andreja jer, bez obzira na sve, vidi se da se vole.