otvoreno

PROGOVORILA O ODNOSU SA VIKTOROM DEVOJKOM, PA I ANASTASIJOM: Aleksandra Prijović otkrila nešto što SIGURNO niste znali

0

Popularna pevačica Aleksandra Prijović otvoreno je progovorila o pitanjima koja intrigiraju njenu publiku

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je da joj nije teško da bilo šta odglumi, govori o koroni i odnosu sa Anastasijom Ražnatović...

 

Spremanje kod žena uvek traje, volela bih da sam muškarac i da se spremim za deset minuta, ali moram žensko sam da bih izgledalo lepo — kaže na početku razgovora Aleksandra Prijović, koja ističe da uz to što je jedan dan dama, drugi dan seksi bomba sledeći dan nešto sasvim suprotno.

 

Treći dan sam majka u trenerci. Nisam svaki dan sređena. Kada sam kod kuće potpuno sam normalna obučena, zavežem punđicu i to je to, samo kada su snimanja onda se sredim — ističe ona.

 

1 / 9 Foto: M.M./ATAImages

 

Aleksandra se podsetila vremena kada se ona takmičila u “Zvezdama Granda“.

 

Znam da je to mnogo teško. Bila sam mlada kada sam se takmičila, imala sam 15 godina pa ne može da se poredi, svakako da je veoma teško otpevati i kada su kamere samo upaljene pa i da nema žirija, pogotovo i kada treba da se priča pod tremom jeste teško — iskrena je ona.

 

foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

Pričalo se puno o pomirenju između Aleksandre Prijović i Anastasije Ražnatović. Aleksandra je sad istakla da se sa Cecinom ćerkom nikada nije ni posvađala.

 

Nismo se nas dve posvađale, niti smo imale ikakav problem — istakla je ona.

 

Aleksandra je otkrila i kako se štiti od korone.

 

Iskrena da budem, ne štitim se (smeh) Shvatila sam da mene to neće! Šalim se… Bila sam u mnogo situacija sa ljudima koji su bili zaraženi, a da to nisu znali, i nisam se razbolela. Ako je suđeno, eto… Izgleda da mi je imuni sistem odličan — konstatovala je pevačica.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra i dodala kako se slaže sa Viktorovom devojkom, Sandrom Miljaković:

 

Sandra je super devojka, mi se slažemo, čujemo se, a ona često dolazi da se igra sa malim.

 

 

 

makonda-tracker