sve lepša i lepša

OVAKVU FRIZURU NA NJOJ JOŠ NISTE VIDELI! Tanja Savić u novom izdanju — i lepša nego ikad (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Boginja

29-10-2020 16:13h
Zena ima lepo lice

Domacica

01-11-2020 10:18h
@Boginja
Sta vredi kad pameti nema, glava joj i sluzi samo za friziranje.

lea

13-11-2020 10:26h
@Boginja
Treba jednom da je zateknes ujutru kad ustane iz kreveta, da vidis da li bi prepoznao Tanju. Ruzna kao lopov. Pusti ti kad je nasminkana i kad joj ulepsaju te slike na fotosopu! Ona je naprosto glupa. Uvati je roditelji pod svoje zbog finansija. Sama je pricala da je bolje zbog korone deca da budu u australiji. Sad trazi da joj sveti Bog vrati decu a deca tamo rodj.i tamo imaju drzavljanstva. Po tome se vidi koliko je plitka i cetvororazredna. Deca su im jako nemirna jer ih nije vaspitala. Pobegla i vuce se po coskovima kod samozvanih novvinara. Daje glupe izjave i samo vice - dusane vrati mi decu! Prave majke ne rade tako. U Australiji je najaci zakon za zene. Trebala otici tamo i tamo traziti prava. Ona hoce da vrati decu u smederevo da se igraju u ono blato a ona nocu da peva a danju spava. Ne odgovara joj da bude prava majka. Sve pevacice vole da sedaju u krilu alkosima i svakakvim pacijentima. Dusan to nije dozvolio! Naucila na opusten zivot i ne moze da bude drugacija. Ne svidja mi se jer je jako glupa. jednom su je pitali oko tablice mnozenja, nije znala. To je takav uzas! Da li ima 4 razreda skole bog dragi zna! Lepo peva ali to nije dovoljno za zenu i domacicu. Ima njih milion sto lepo pevaju ali nisu glupe kao cuskije.

ana

13-11-2020 10:28h
@Domacica
Treba je videti bez frizure, sminke i foto sopa. Ne biste je poznali. Skroz je ruzna! Em glupa. Ona decu ne moze da nauci ni tablicu mnozenje jer je i sama ne zna!

Glumi

29-10-2020 17:19h
Malo se "sikira" za decu, malo spotici, malo opet "sikiracija".

lea

13-11-2020 10:16h
Ne svidja mi se sto nije izgradila sebe vec je ostala ona ista seljanka iz Smedereva. Treba joj skinuti svu sminku i slikati joj facu da se covek uplasi. A tek kako prica. A tek kako pise poruke muzu. Crko dabogda, vrati mi decu, daj mi decu da cujem....ma to su biseri! U Australiji ima nasih kafana i svi pevaci odlaze tamo da bi nesto zaradili a ona dosla u Srb.da radi na baksis! Koga briga sto je ona Tanja S. Ona do dece ide linijom tezeg otpora. Umesto da je otisla tamo gde su joj deca i zatrazi sva prava pa samim tim resi problem. Ne bi bila jedina koja bi se razvela. U Australiji je najaci zakon za zene i decu. Ona hoce da vrati decu u smederevo da se igraju po ulicama ona nocu da pevusi, danju da soava a krezava baka da im sprema... Boze sacuvaj. Ona ne misli na tu decu zato sto su na sigurnom i koliko toliko imaju vaspitanje i u sigurnoj su zemlji gde jednog dana mogu da postanu neko i nesto! Tanja nema sta da nauci decu u zivotu. Skroz je glupa zena. Ona samo zna da zvace zvake dal su to novinari isper nje ili u studiu. Koliko puta je Sasa popovic opomenuo da izvadi zvaku ali ona to ni dan danas nije uradila. Ima taj glas i nista vise! Roditelji je vuku nazad jer im treba finansija. U svako slucaju nista me na svetu ne bi sprecilo da odem svojoj deci i tamo trazim pravdu a ne po nekim coskovima i samozvanih novinara. Ljudi joj se smeju! Cak je jedna zena ispricala da Dusan nije tako los covek kao sto ga zena nacrnila. Da se nekad drogirao ali da to vise ne radi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: