Dino Merlin neće otkazati koncerte u Beogradu!

2
Nakon što su juče region obišle slike paljenja zastave Bosne i Hercegovine, vandalskog čina aktivista Srpskog narodnog pokreta Naši, koji negoduju protiv koncerta Dina Merlina u Beogradu, u javnosti su se pojavile spekulacije o navodnom otkazivanju koncerta u

S obzirom na to da je prvi koncert rasprodat u rekordnom vremenu, zakazan je još jedan za 26. novembar, kako bi svi oni koji su želeli da prisustvuju ovom dugo očekivanom događaju mogli to i da učine. Koliko je interesovanje za beogradski nastup ove velike muzičke zvezde pokazuje nam podatak da je prodaja karata za drugi koncert oborila rekord prvog. Veliki redovi i gužve ispred prodajnih mesta, mogli su se videti juče, ali ni danas situacija nije drugačija. Za dan i po, odnosno danas do 14 časova, prodato je 11.000 karata za koncert 26.novembra!

Aktivisti Srpskog narodnog pokreta Naši zgrozili su javnost svojim ispadom paljenja zastave Bosne i Hercegovine, a Dina Merlina ne žele u Beogradu jer je, kako navode, širio je mržnju protiv Srba

- To su izmišljotine koje nemaju veze sa stvarnim aktivnostima na pripremi koncerta - rečeno je za Sarajevo-x.com iz menadžmeta Dina Merlina. 
Dino Merlin u Beogradu nastupa nakon dvadeset godina pauze. 

S obzirom na to da je prvi koncert rasprodat u rekordnom vremenu, zakazan je još jedan za 26. novembar, kako bi svi oni koji su želeli da prisustvuju ovom dugo očekivanom događaju mogli to i da učine. Koliko je interesovanje za beogradski nastup ove velike muzičke zvezde pokazuje nam podatak da je prodaja karata za drugi koncert oborila rekord prvog. Veliki redovi i gužve ispred prodajnih mesta, mogli su se videti juče, ali ni danas situacija nije drugačija.

makonda-tracker