Ana Kokić: Sprečena sam da se vratim u Srbiju

0
Zbog generalnog štrajka u Grčkoj, pevačica Ana Kokić prinuđena je da sa svojim ćerkama Ninom i Teom ostane u Atini dok ne profunkcioniše avio-saobraćaj

Atraktivna pevačica Ana Kokić trebalo je u sredu da nastupi na otvaranju beogradskog kluba Mistik, ali je zbog generalnog štrajka, koji je paralisao avio  prevoz u Grčkoj, prinuđena da otkaže nastup i ostane u Atini sa ćerkicama Ninom i Teom.

Ana naime već nekoliko dana boravi kod supruga Nikole, koji igra za VK Hios, ali je sprečena da se vrati u Beograd i obavlja unapred planirane poslovne obaveze.

- Sprečena sam da dođem u Beograd, a letovi su otkazani najverovatnije do 24. oktobra – otkriva Ana za Story.rs i dodaje da joj teško pada što se neće družiti sa publikom u Mistiku.

- Izvinjavam se svima koji su u sredu planirali da dođu u Mistik, i žao mi je što se neću družiti sa svojom divnom pubilkom – ističe pevačica čijem ostanku u Atini se najviše raduje njen izabranik.

- Nikola je oduševljen i mnogo mu je drago što deca i ja ostajemo još koji dan sa njim, a i ja bih uživala u takvim okolnostima da nisam surovi profesionalac koji se u svakoj situaciji trudi da ispoštuje publiku – zaključuje lepa pevačica.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker