Džejms Franko: Zvezda baš po Gucci meri

0
Američki superstar Džejms Franko učvrstio je saradnju sa poznatim italijanskim brendom Gucci postavši i zvanično lice najnovije kampanje ove modne kuće

Čelnici firnetinskog modnog giganta Gucci shvatili su da njihovu najnoviju kolekciju muških odela u javnosti niko bolje neće predstavljati od kalifornijskog mladića pomalo podrugljivog osmeha i finih bora oko očiju sa stavom koji je imao legendarni Džejms Din. Tako je njigov izbor pao na tridesettrogodišnjeg glumca i multimedijalnog umetnika Džejmsa Franka koji je uradio seriju modnih fotografija za kampanju pod nazivom Ceo svet je pozornica.

Inače, Džejms Franko već nekoliko godina sarađuje sa ovim brendom. Bio je zaštitno lice muškog parfema koji je lansiran 2008. godine, a prošlogodišnju ceremoniju dodele Oskara, Franko je vodio upravo u Gucci odelu.

- Džejms predstavlja jedinstven spoj klasične elegancije i savremenog stila i ume na izrazito individualan način da iznese i najformalniji tip garderobe – objasnila je kreativni direktor kompanije Frida Đanini.

makonda-tracker