skromna

"NISAM SVESNA SVIH POHVALA I KOMPLIMENATA": Džejla Ramović otkrila koliko ju je slava PROMENILA, a evo šta kaže o ŠKOLI

0

Pobednica "Zvezda Granda" otvoreno je progovorila o muzičkoj karijeri, otkrivši tom prilikom koliko ju je slava promenila

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada i lepa, druga ženska pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, otkrila je da iako je neki u ekonomskoj školi koju pohađa u Goraždu zovu štreberom, ona to zaista nije.

 

 

- Neki kažu da sam štreber ali ja mislim da nisam. Nije baš da nešto preterano volim školu – rekla je Džejla Ramović s osmehom u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

 

– Naravno, to ne znači da mi škola nije prioritet. Nikada nisam dozvolila da mi pevanje i takmičenje utiču na bilo šta u životu, a prevashodno na uspeh u školi. Četvrta sam, završna godina i želim da upišem fakultet. Verovatno će to biti ekonomski, i volela bih da ga završim i da uporedo nastavim da se bavim muzikom. Mlada sam, mislim da ću sve uspeti. Verujem da se sve desi u svoje vreme.

1 / 3 Foto: printscreen/k1

Džejla je u Beogradu uvek kada ima obaveze i snimanja, a inače, uprkos velikoj slavi, ona u svom rodnom Goraždu živi sasvim normalnim životom.

 

- Nisam svesna svih pohvala i komplimenata, jer ih ja doživljavam na drugačiji način. Ne dopuštam sebi da me to ponese ili poremeti. Ja sam ona ista Džejla koja sam i bila, jako normalna. Mnogo sam mirna inače, povučena, pa mi svi govore da sam na sceni potpuno drugačija. Ne znam ni kako da odgovaram na komplimente u vezi sa izgledom, bude mi neugodno – priznala je osamnaestogodišnja pevačica.

 

Iako je pobedila u „Zvezdama Granda“, Džejla je istakla da smatra da je najbolja u zabavnoj muzici i toga se drži, iako joj naravno, nije strano niti teško da zapeva i neku narodnu pesmu.

 

 

makonda-tracker