Dino Merlin i drugu noć u Beogradskoj areni - subota 26. novembar!

3
Prvi koncert Dina Merlina u Beogradu, zakazan za 25.novembar u Areni, rasprodat je za samo četiri dana i time su postavljeni novi rekordi.

Redovi koji su se napravili ispred blagajne Beogradske arene, kao i činjenica da je za 4 sata prodato više od 2500 karata, samo su dokaz koliko je Dino Merlin popularan u Srbiji i koliko se dugo čekalo na njegov koncert.

Na zadovoljstvo svih onih koji nisu stigli da obezbede ulaznice za ovaj veliki muzički spektakl, organizatori koncerta i menadžment umetnika potvrdili su da će se Dino Merlin pojaviti na sceni Beogradske arene i sledeću noć – u subotu 26. novembra!

- Sretan sam što mi je publika u Srbiji ovim pokazala koliko im je stalo. Radi svih onih fanova koji nisu stigli da nabave ulaznice, odlučio sam da održim još jedan koncert u Beogradu. Moja publika zaslužuje najbolje i zato ću dati svoj maksimum. Vidimo se 25. i 26. novembra - poručio je Dino Merlin. 

 Svi oni koji nisu stigli da kupe karte za prvi koncert, u prilici su da to učine za drugi od ponedeljka, 17.oktobra, i to putem web sajta www.tickets.rs ili na prodajnim mestima Card Service-a: TC Ušće-info pult, Bilet Centar, knjižare Vulkan i Delfi, po cenama:

2.200 dinara za fan pit

2.000 dinara za parter

1.800 - 2.500 dinara za tribine. 

makonda-tracker