Ana Stanić i Momčilo Lavrnić dali sinu ime Vuk

6
Pop pevačica Ana Stanić otkriva kako se oseća nakon što je carskim rezom 26. septembra na svet donela dečaka kojem su ona i njen suprug Momčilo Lavrnić dali ime Vuk
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Treći dan jeseni pop pevačica Ana Stanić (35) večno će pamtiti jer je tačno 26. septembra u GAK Narodni front na svet donela preslatkog dečaka teškog 3.250 gr i dugačkog 51 centimentar kojem su ona i njen izabranik Momčilo Lavrnić (38 dali ime Vuk. Plavokosa pevačica porodila se u popodnevnim časovima carskim rezom koji je ranije bio zakazan, pa je u porodilište primljena istog prepodneva. Tokom porođaja, Anin suprug s kojim će polovinom oktobra proslaviti godišnjicu braka, sve vreme je bio ispred porođajne sale i prvi saznao radosnu vest. Sam porođaj pop pevačice, baš kao i cela trudnoća, protekli su u najboljem redu, za šta je bio zadužen profesor Željko Miković, načelnik Odeljenja za patologiju trudnoće pri GAK Narodni front.

- Svaki sekund uživam u svojoj novoj ulozi, a moja beba je, kao i svakoj majci njeno dete, najdivnije biće koje postoji – prva je rečenica koju je Ana rekla za javnost nakon porođaja i to ekskluzivno za Story. Samo četiri dana nakon što je postala mama, pevačica je prošlog petka napustila porodilište, a nju i novog člana porodice Lavrnić u ušuškani topli dom odveo je njen suprug.

- Momčilo i ja smo presrećni. Za profesora Mikovića, anesteziologa Paštara i kompletno osoblje akušerskog jedan odeljenja u Narodnom frontu, imam samo reči hvale jer mi je ceo porođaj uz njihovu pomoć prošao lako i bez ikakvih problema – dodala je Ana koja je odlično podnosila svih devet meseci blagoslovenog stanja, pa je do pred sam porođaj neumorno radila u muzičkom studiju na novim numerama i albumu obrada najvećih hitova osamdesetih godina koji će uskoro objaviti. Ipak, otkako je prvi put privila bebu u naručje, svi profesionalni planovi zgodne mame pali su u drugi plan, a ubrzani radni tempo u trudnoći doprineo je da zanosna plavuša zadrži vitkost sve do porođaja, tako da se ni posle njenog izlaska iz porodilišta nije primećivao višak kilograma.

- Na moju sreću, nisam se značajnije ugojila, mada jedem pojačano, ali samo zdravu hranu. Jedini greh koji sebi sada ne želim da priuštim jeste prekomerna količina slatkiša, tako da sam se samo njih odrekla – objasnila je Ana čiji je suprug iste večeri kada mu se voljena supruga porodila, priredio nezaboravno slavlje sa svojim i Aninim prijateljima u posebno aranžiranom fudbalskom balonu nadomak ugostiteljskog kompleksa Vila Jelena. Žurka je nastavljena i sutradan, a između ostalih, bila je prisutna i Anina kuma, glumica Katarina Radivojević, koja je zbog srećnog događaja odložila put za Moskvu gde su je čekale poslovne obaveze.

Inače, novopečenim roditeljima koji su prošle godine započeli zajednički život na Vračaru, 16. oktobra navršava se i prva godišnjica braka koji su sklopili u manastiru na Fruškoj gori, a rođenje sina Vuka predstavlja krunu njihove petogodišnje ljubavi.

Nikola Rumenić

makonda-tracker