Jovana Pajić: Željno čekam našu svadbu

4
Mlada pevačica Jovana Pajić i njen izabranik, pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković sa kojim iščekuje prinovu, venčaće se krajem oktobra pred matičarem i u crkvi pred kamerama emisije Tri puta da
foto: Kurir, Tv Pink
foto: Kurir, Tv Pink

Posle skoro dve godine ljubavi i predivne vesti da puna tri meseca iščekuju prinovu, bivša učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda Jovana Pajić (22) udaće se u oktobru za pevača Tropiko benda Aleksandra Cvetkovića (34). Međutim, iako su u narednom periodu svakako planirali da stanu na ludi kamen, buduća nevesta iznenada je odlučila da to učini pred kamerama televizije Pink u emisiji Tri puta da i to pre nego što se o tome konsultovala sa svojim izabranikom. Jovana će već 2. oktobra gostovati u emisiji Aleksandre Jeftanović gde će komentarisati svadbe druge dve neveste dok polako iščekuje svoje venčanje koje će se desiti tokom ovog meseca, a potom i prvi put javno preneti utiske sa građanskog, ali i crkvenog venčanja, kao i prve bračne tajne.

- Istina je da ću se udati u okviru emisije Tri puta da i da sam pristala da to učinim pre nego sam o tome razgovarala sa Saletom jer sam bila oduševljena pozivom producenata da se pojavim u takvoj emisiji. (Smeh) Trenutno se moja svadba polako priprema, a dok sve ne bude gotovo pojavila sam se samo u ulozi buduće neveste koja ocenjuje svadbe preostalih parova - ističe Jovana koja će zajedno sa svojim budućim mužem sa kojim već nekoliko meseci deli zajednički život sudbonosno da izgovoriti do kraja oktobra.

- Pošto ćemo se venčati i pred matičarem i u crkvi, potrebno nam je dosta vremena za organizaciju. Ipak, glavni razlog što čekamo jeste pozivanje gostiju, a kako ih imamo mnogo, treba nam više vremena - kaže Jovana koja ima čvrst razlog zbog kojeg želi da se što pre uda.

- Nikada neću saznati šta je prava istina i da li sam nosila jednu ili dve bebe. Ipak, sa ove distance nije mi žao što ću roditi jedno dete, budući da odmalena ne volim blizance, a i ne znam kako bih preživela sa dve bebe. (Smeh). Oduvek me je nerviralo kad roditelji isto oblače svoje blizance, a osim toga, oni nemaju ni svoj identitet i stalno se takmiče - kaže Jovana koja još nije sigurna da li će njena i Aleksandrova beba, koja bi trebalo da dođe na svet u aprilu naredne godine, biti dečak ili devojčica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker