nije znala šta se dešava

"IMALA SAM 5 GODINA KADA SU ODVELI MAMU": Anastasija s knedlom u grlu PRVI PUT progovorila o CECINOM HAPŠENJU

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Nina

18-10-2020 23:49h
Joj, jadna nam ti, a zbog tvog tate, kriminalca i ratnog *****, stotine dece ostale i ibez majke i bez oca... I ta deca, ne hodaju po Rimu da kupuju odecu , nego nemaju sta da jedu...

Lemix

18-10-2020 23:55h
A ona devojčica je imala samo 15 godina kad ju je odveo tvoj otac.

Nenad

19-10-2020 06:35h
pa mama ti se bavila kriinalom a tata je jedan od najvecih kriminalaca sa ovih prostora i sad se cudis . Kako je meni bilo kad sam sa 15-16 godina ostajao sam , ja , majka i brat bez igde icega a oca pritvore ne zato sto je krao i u**jao kao tvoj tata ili krao kao mama , vec sto je "isterivao pravdu " i ukazivao na lopove. A onda smo se ja , mama i brat snalazili kako smo znali i umeli . Ti si imala baku i deku i gomile para u steki koje su tata i mama nakrali od ljudi .
Zato bolje da cutis ako nemas sta pametnije reci . Dobro mi znamo koliko su ti tata i mama bili posteni . Ma amdjelcici , posebno tata .

crni gruja

19-10-2020 08:26h
Koga bre ona zanima I po cemu je zasluzila ovoliku paznju cerka mafijasa...
Ima tri pesme I zvezda.
Dajte bazirajmo se na prave zvezde. Ona prica o svom zivotu da li ste realni

Boginja

19-10-2020 09:15h
Anastasija i Veljko su deca raditelja mafijasa. Ne kazem da su deca kriva ako su im roditelji mafijasi, ali mislim da su deca Pabla Eskobara manja od makovog zrna, a ova dva ********** izkacu iz frizidera. Znaci, fuj

Boginja

19-10-2020 09:22h
Sta mislis kako se mali Stefan Zivoinovic osecao kada je tvoj tata organizovao njegovu o*micu? Da li si se zapitala, gu*ko jedna kako je onima cije je sinove tvoj otac u*io ili dao nalog da se u*iju? Da li si se zapitala odakle je to bogatstvo u kome zivis? Cime se to tvoj polupismeni, neskolovani otac bavio pa je toliko stekao? Mislis da je dovoljno da tvoja mama mafijasica otpeva ********u svadbu i vi cete lepo da zivite? E pa nije! Vi zivite od krvavih para. Najmanje sto mozes, da imas zrno pameti, je da se nikada vise ne eksponiras u medijima. Da pokusas da odes daleko odavde da te zaboravimo. Mada porodice zrtava tvoga oca nikada ne mogu da zaborave

Ljuba

19-10-2020 09:23h
Kako se osećaš kad trošiš pare zbog kojih je tvoj tata s****** i u**jao nevine ljude?

Anastasija

19-10-2020 19:25h
@Ljuba
Fino ,hvala na pitanjuu.

Alex

19-10-2020 09:59h
Eto ako je za neku utehu tvoja mama se relativno brzo vratila a neke mame i tate koje je tvoj tata i njegova banda odvela se nikad nisu vratili.

Anastazio

21-10-2020 09:24h
Bravo srbi novinari ovu sugu od devojcice servirate javnosti! Najbolja stvar sto ovo dete zna da radi je da bude dete kriminalca, koji je u stvari zahvaljujuci vasoj gluposti predstavljen kao kriminalni patriota! On je sigurno mnogo razmisljao o svojoj deci kad ih je doveo u ovakvu poziciju...

Crnogorac

04-11-2020 05:43h
Pa sine, to se desava sa kriminalcima, dolaze po njih i stavljaju im lisice. Steta je samo sto je robijala kuci sa nanognicom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: