Story Celebrities Only Party 2011– Mina i Nenad Zimonjić: Kao na nekom svetskom partyju

0
Bračni partneri Mina i Nenad Zimonjić slažu se kako se naš party ni po čemu nije razlikovao od onih koje su posećivali po brojnim svetskim metropolama
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

U pauzi brojnih poslovnih obaveza, bračni partneri, slavni teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina, nisu želeli da propuste dolazak na glamurozan bal u Domu garde na Topčideru, nakon kojeg su još dugo sabirali utiske.

- Zaista smo se lepo proveli. Bilo je divno videti sve te prelepe balske haljine. Do kraja novembra  biću u Beogradu, a Nenad je već otputovao za Aziju i ovo je bila jedna od retkih prilika da zajedno negde izađemo u Beogradu. Iskreno prijatno smo iznenađeni ovim balom i osećali smo se kao i na bilo kom svetskom partyju – kaže Mina, a Nenad otkriva da li je konsultovao suprugu u vezi sa izborom garderobe.

Naravno da se ponekad s njom posavetujem oko odabira garderobe u određenim prilikama, ali uglavnom sam biram odevne kombinacije. Inače, bilo je lepo prisustvovati jednom takvom događaju. Prvi put mi se to desilo u Beogradu i drago mi je što sam bio na vašoj rođendanskoj proslavi sa svojom suprugom Minom, kao i što je na jednom mestu bilo toliko lepo obučenih ljudi – naglasio je Nenad.

makonda-tracker