Story Celebrities Only Party 2011: Čestitke poznatih

0
Naši dragi prijatelji sa javne scene i ove godine nisu štedeli reči hvale o našem partyju, ali i srdačne čestitke i želje da se još decenijama lepo družimo
foto: Story tim
foto: Story tim

Aleksandra Radović

- Poželela bih magazinu Story još mnogo uspešnih godina i ekskluzivnih intervjua sa našim poznatim facama, ali i zvezdama iz svetskog šou-biznisa, kao i još dobrih saradnika i još boljih novinara. Malo sam specifična po pitanju davanja intervjua, ali sa timom Storyja imam odnos prepun obostranog poštovanja i to je nešto po čemu ovaj magazin izdvajam od ostalih.

Irina Radović

- Želim vam da ostanete dragi, porodični, topli, nežni, iskreni i da za Story zauvek rade novinari koji znaju da cene sagovornika. U ovoj godini priželjkujem vam da budete još bolji i prodavaniji. Story se izdvaja porodičnom notom, ali i odličnim fotografijama i sjajnom ekipom.

 

Savo Milošević

- Mislim da smo moja supruga Vesna i ja najredovniji gosti vaših proslava, a ukoliko ne grešim, do sada nijednu nismo propustili. Za vaš šesti rođendan želim vam da budete još bolji i uspešniji. Nadam se da ćemo se družiti kada budete obeležavali i desetogodišnjicu, jer se kvalitet najbolje meri trajanjem. Tema bal je izuzetno zanimljiva, mislim da je ženama i te kako atraktivna zbog velikog izbora toaleta koje mogu da ponesu. Lično meni više odgovara maskenbal, nedavno sam pazario odličnu masku, ali ona će sačekati sledeću godinu da je stavim.

 

Nikola Simić

- Voleo bih da se za šest godina ponovo vidimo i družimo na nekoj sličnoj proslavi. Magazin Story se izdvaja po tome što ima dušu koju mu udahnuju mladi novinari. Ovim poslom, bez obzira na to što je u pitanju samo pisano novinarstvo, mogu da se bave samo ljudi koji imaju dušu, a to se da primećuje i kroz vaše tekstove. Organizacija celog događaja na zavidnom je nivou.

 

Radmila Manojlović

Za ovih šest godina koliko postoji magazin Story, pamtim ga po pravim novinarima. Želim da Story još dugo traje, jer nam je potreban jedan takav časopis, zahavljujući kojem se na vašim proslavama osećamo kao deo Holivuda. Divno sam se provela u društvu dragih kolega i domaćina i dugo ću pamtiti ovaj događaj.

 

Tanja Vojtehovski

- Odlično sam se provela na vašoj šestoj rođendanskoj proslavi, a sigurna sam da je svim damama bilo zabavno u toaletama koje smo ponele. Zadali ste težak zadatak sami sebi, održali ste određeni nivo ispod kog ne idete, već uspevate da ga podignete na neke nove visine i iz godine u godinu napredujete.

 

Vesna Čipčić

- Saradnja sa magazinom Story je izuzetna i ceo tim osećam kao deo svoje porodice, jer sam s vama imala lepa iskustva i u vašem društvu uvek se prelepo osećam. Za šesti rođendan mogu samo da vam kažem: Bravo i nastavite u istom stilu! Na balu mi je bilo divno, odlično sam se zabavila, a uživala sam i u samim pripremama za bal.

 

Jovana Nikolić

- Mislim da vam ništa ne treba jer ste već šest godina najbolji i samo da nastavite ovim tempom. Uvek pravite odlične proslave na kojima sam u prilici da ponesem elegantne toalete i unjima zaista uživam, ali se i super provodim. Uz haljinu koju sam sama odabrala, ponela sam i tijaru jer mi je bila želja da bar jedan dan budem princeza. Đuskala sam onoliko koliko mi je to haljina dozvoljavala, a na nekom od rođendana, kada budem nosila farmerke i patike, sigurno ću više igrati.

 

Lepa Brena

Drago mi je što imamo fenomenalnu saradnju. Dopada mi se način na koji Story prezentuje našu ljudsku stranu i u trenucima kada nam je teško i dok proživljavamo neke od najlepših momenata. Što se tiče same proslave, potpuno je drugačija od svega što se događa u Beogradu. Izdvaja se svojom otmenošću i dres kodom, a cela organizacija je na svetskom nivou.

makonda-tracker