da li je ugrožena?

SVI SU SE ZAPANJILI KADA SU JE POSLEDNJI PUT U JAVNOSTI: Kraljica Elizabeta drastično smršala, porodica u strahu!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Luta

17-10-2020 12:15h
Ove njene cipelke verovatno kostaju ko Stan moj....????

Pih

17-10-2020 13:34h
Evo svi smo se potresli zbog matorog metuzalema koji seje zlo gde stigne.

Raaza

17-10-2020 15:25h
@Pih
I posle se cudite sto su vas bombardovali cisto da samo pomenem,Njeno Kraljevsko Velicanstvo Elizabet Druga se je pojavila samo 5 puta na TV obracajuci se svojim podadanicima u toku svoje 70to.godisnje vladavine.Od ovog naseg Shizofrenog Predsednika ne mozes da dises zbog njegovog pojavljivanja na tv i novinama.To sto je mrzite a s njom i sve Engleze,je smo znak vase Infriornosti u odnosu na njih.

loše računaš

17-10-2020 15:47h
@Raaza
Kraljica se tradiconalno obraća naciji za svaki božić a bez njenog pozdravnog govora u Parlamentu, isti ne može da počne sa radom. Čak je, jedva pristala, da se javno oprosti od pokojne Dajane. E, ti sad lepo sabiraj njena pojavljivanja . . . no, istina, Vučićev rekord niko ne može da prevazidje (cdbg)

Raaza

17-10-2020 18:42h
@loše računaš
U pravu ste izgubio sam iz vida ono sto ste Vi nabrojali ja sam samo pomenuo Njeno pojavljivanje u vezi kriznih situacija,izvinite.

bosanac2

17-10-2020 14:11h
Nece svijet nestati ako ovo zlo krepa

dont give up

17-10-2020 15:38h
Ništa joj ne fali, izgleda dobro. Izgleda da im je krivo što "ne odlazi".

fali joj

03-11-2020 13:15h
@dont give up
adrenohrom !!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: