MIR I TIŠINA

PO CEO DAN UŽIVA NA PLAŽI, UZ MORSKE TALASE: Božo Vrećo je beg od korone i obaveza našao na ovom prelepom OSTRVU!

1

Mnogi bi mu pozavideli na ovom prizoru,

foto: instagram
foto: instagram

I dok u Srbiji već nekoliko dana nosimo topliju, jesenju garderobu, u komšiluku se još uvek ide na plažu i kupa u toplom moru. Božo Vrećo već nekoliko nedelja uživa na Visu i kako kaže voleo bi da na ovom hrvatskom ostrvu živi.

 

"Pobegao sam ovde od korone, ovde se o virusu i ne govori. Po ceo dan smo na plaži, još uvek se kupamo, a temperatura vode je iznad 20 stepeni i uživaću ovde još nedelju dana, a nakon toga se vraćam u Sarajevo" – rekao je Božo u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 u koju se uključio sa plaže.

 

"Naravno, i ovde se u zatvorenim prostorima kao što su banke, prodavnice i kafići nose maske, i sve mere poštujemo, ali uopšte ne pratim vesti i medije i mogu vam reći da zaista uživam. Ne bih se vraćao, živeo bih ovde!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

Božo je rekao da je pre dva i po meseca obilazio sva hrvatska ostrva i da je kada je posetio Vis, znao da tu mora da se vrati. I sada je to i učinio.

 

Ovde je nadrealno, teško je objasniti, čarobno. Kao Delfi.

 

Božo je najavio i dva koncerta u Beogradu u novembru za koje se nada da neće biti odloženi i da će beogradsku publiku kao i svake godine obradovati svojim sevdalinkama koje gađaju pravo u dušu.

 

"Ako budemo morali, odložićemo koncerte za narednu godinu, ali stvarno se nadam i želim da verujem da ćemo se 19. i 20. novembra videti u „Kombank dvorani“ – kaže poznati pevač.

 

 

 

makonda-tracker