Osvojite karte za novi film Sare Džesike Parker

0
Od subote 15. oktobra posetite prodajne objekte P... S... Fashion-a u Knez Mihailovoj 23 i 40 i TC Ušće i osvojite karte za premijeru ove komedije Ne znam kako joj polazi za rukom koja je zakazana za 20. oktobar u bioskopu Kolosej Multiplex, a u kojoj glavnu u

Film je baziran na istoimenom romanu Alison Pirson (Ne znam kako joj polazi za rukom, izdavač Laguna) i prati život Kejt Redi koja tokom dana radi u uspešnoj bostonskoj firmi kao finansijski menadžer, a uveče postaje posvećena majka i srećno udata žena za arhitektu Ričarda koji je ostao bez posla. Balans između poslovnog i privatnog sveta i izazova koji oni nose, Kejt će nekako uspeti da održi uz veliku podršku najbolje prijateljice Alison koja ima dosta iskustva u održavanju ravnoteže između porodice i karijere.

Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke i žene na kojoj stoji: napiši izveštaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, pokupi stvari sa hemijskog čišćenja, plati račune, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks.

U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti…

Pored Sare Džesike Parker u filmu igraju Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivia Man. Reditelj filma je Daglas Mekgrat (Infamous, Emma).

Ne znam kako joj polazi za rukom biće od 20. oktobra na repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Dom sindikata i Arena u Novom Sadu.


 

makonda-tracker