koji je vaš stav?

VULGARNO ILI MODERNO? Prva žena finske vlade u izdanju BEZ GRUDNJAKA koje je OBIŠLO i PODELILO SVET (FOTO/ANKETA)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

DENIS

15-10-2020 14:33h
Moja svalerka Kristina ne nosi brus, hihihih

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

15-10-2020 16:45h
Ne dao Bog da se ono naše čudovište skine...

kosmos

15-10-2020 18:10h
Apsolutno sve ce da obesmisle i vulgarizuju, a stoka bez mozga prihvata "trendove" jer kao znace "slobodu" - misle da ce i njima biti sve dozvoljeno. Stoka ne shvata da je taj opsti haos cilj, a sta ce posle biti - e to ce da vide, ali ce biti kasno!
Ova jadnica je izabrana samo zato sto ima malo godina, malo znanja i iskustva, pa radi sta joj se kaze. Bila je pogodna i zato sto ima dve mame - "picture perfect" novog svetskog poretka! Dno dna!

Keti

16-10-2020 03:53h
@kosmos
A kad silikonjara obuče tesnu rolku bez brusa gde je sve transparentno i bradavice joj iskoče kao tasteri na starom radio aparatu, to nije vulgarno?!

kosmos

16-10-2020 12:59h
@Keti
Poredite babe i zabe, sto znaci da niste shvatili ni moj komentar, niti clanak. Silikonjare su u svojoj bari, a ova jednica je na celu drzave.

Ika

18-10-2020 11:51h
@kosmos
Kada bi jedan finac rekao da je ovo prostakluk, ja bih rekao: OK, slažem se. A kada ti to kažeš mogu samo da ti poručim da ćutiš. U Svetu postoji MNOOOGO kultura koje se međusobno ne razumeju, i to je razumljivo. Da li bi rekao nekoj domorotkinji u afričkom plemenu da obuče majicu ili u S. Arabiji nekoj ženi da skine hidžad? Tebi u Srbiji može da se ne sviđa stil oblačenja ni jedne od njih, ali i dalje nije tvoje da im iz neke rupe u Srbiji poručuješ da su jadnice.

Ika

18-10-2020 11:54h
@kosmos
A to što su je izabrali, treba finci da se sekiraju. Ti se sekiraj za ono što si ti izabrao.

kosmos

18-10-2020 21:17h
@Ika
Nacin na koji mi se obracate mnogo govori o vama, i o tome koliko ste bliski africkim plemenima koje pominjete, a i ovima u hidzabu. Mogli biste i da uzivate u njihovom drustvu, sa razumevanjem, da ste u Beogradu, Sidu, Somboru.... ili bilo kom glavnom gradu Zapadne Evrope. Necu da komentarisem vasu rupu, mislim mentalnu, posto je ocigledno da ni vi niste nista razumeli, i takodje poredite babe i zabe. Ova zena pripada evropskoj civilizaciji, u kojoj se zna kako se ponasju i oblace ljudi u drzavnoj administraciji (posebno premijeri i predsednici), kao i pripadnici plemstva. Vi ne znate da li su Finci zabrinuti, ali to nije ni bila tema.

Finac

15-10-2020 18:41h
Ovo je slikano za reklamiranje cuvene finske Kalevala nakit marke sto znaci da je ona samo model nakita.Tako su je oni stilizovali.Poslovna slika i nista drugo.

Sava

15-10-2020 20:11h
Njoj lepo stoji, e kad bi Brnaba isto obukla bilo bi ruzno.

predrag

15-10-2020 21:07h
ja sam za svaku vrstu slobode pa i to da zene i muskarci idu goli ako im to odgovara, niko nema prava da se mesa u tudji izbor

Keti

16-10-2020 03:56h
A kad žena punjena silikonima na svakom kvadratnom satimetru “da na izvol’te” i transparentno grudi i bradavice koje izgledaju kao tasteri na radio uredjaju moje prababe to nije vulgarno?! Licemeri...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: