Dobrovoljna aukcija u susret premijeri filma Tri musketara žurka u klubu Stefan Braun

0
U ponedeljak 17. oktobra od ponoći, u klubu Stefan Braun, u okviru humanitarne večeri sa poznatima, distributerska kuća Tuck promovisaće film Tri musketara 3D

Svim gostima, kao znak dobrodošlice, biće poslužen Campari Orange. Glumica Mila Jovović, koja tumači jednu od glavnih uloga u filmu Tri musketara 3D je ujedno i zaštitno lice Campari kalendara za 2012. godinu.

Nakon ponoći, posetioci će biti u prilici da uživaju u jedinstvenom performansu mačevalaca iz kluba MK Pobednik.

Poznata TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević, biće voditelji večeri i domaćini aukcije kojom se skupljaju dobrovoljni prilozi. Distributerska kuća Tuck je obezbedila karte za premijeru filma, a novac sakupljen od prodaje ulaznica namenjen je u humanitarne svrhe.

Premijera dugo očekivane avanture Tri musketara ( Three Musketeers) zakazana je za sredu, 19. oktobra u sali Doma sindikata u 20 časova.

D’Artanjan, mladić usijane glave, udružuje se sa tri vragolasta musketara, u ovoj vrhunskoj 3D ekranizaciji čuvene priče Aleksandra Dime. Zajedno, oni moraju da zaustave zlog kardinala Rišeljea i uđu u okršaj sa dvostrukim agentom, fatalnom Miledi i njenim nalogodavcem Bakingemom, kako bi sprečili pad francuske krune i rat koji preti celom kontinentu.

Glavne uloge u filmu Pola V.S. Andersona tumače Logan Lerman, Mila Jovović, Orlando Blum i Kristofer Volc.

Od četvrtka 20. oktobra film Tri musketara biće na redovnom bioskopskom repertoaru i to u 3D tehnologiji.


makonda-tracker