Voditeljke emisije Žene predstavile novi aparat za kafu

3
U prijatnoj kućnoj atmosferi restorana Dijagonala – Zaplet 2.0 šarmantne voditeljke emisije Žene predstavile su Čarobnjaka za kafu, novi Nescafé Dolce Gusto koncept.

Pet harizmatičnih žena, Irina Radović, Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Nataša Ristić i Maja Volk, među prvima u Srbiji, imale su priliku da probaju Nescafé Dolce Gusto kafu i na licu mesta se uvere kako funkcioniše aparat koji je ove godine proglašen proizvodom godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Svi gosti šarmantnih voditeljki su, osim upoznavanja sa ovim, potpuno novim konceptom pripreme kafe, imali priliku da uživaju u raznovrsnim ukusima, ali i da čuju podatke zanimljivog istraživanja Nescafé Dolce Gusto, koje je sproveo GfK Beograd, o navikama ispijanja kafe u Srbiji. Naime, prema istraživanju, ljudi u Srbiji su najveće kafopije u regionu, a više od 70 odsto građana Srbije pije i nekoliko šoljica kafe dnevno, te će im Nescafé dolce gusto, Čarobnjak za kafu, omogućiti da za manje od jednog minuta, uživaju u različitim ukusima kafe u svom domu.

Gostima se pored šarmantnih dama, obratio i profesionalni barista, koji je objasnio specifičnosti procesa pravljenja dobre kafe, opisujući put od zrna do šoljice, i naglašavajući važnost samog procesa pripreme ovog čarobnog, tamnog napitka. 

makonda-tracker