Šade sa impozantnom opremom konačno u Beogradskoj areni 30. oktobra

0
Najinteresantniji vokal današnjice Šade u okviru svoje svetske turneje, održaće koncert u Beogradskoj areni, 30. oktobra.

Turneja koja je započela na proleće, već se, prema Bilbordovoj listi, nalazi na vrhu najposećenijih ove godine. Sa preko 100 zakazanih koncerata širom sveta, najveći je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom.

U Beograd, Šade će doći sa impozantnom opremom. U 12 šlepera donosi se rolling bina kakvu je, do sada u Beograd doneo samo Rammstein u dimenzijama 15.85m x 14.63mx1.6m. Ova specijalna bina sastavlja se na sredini arene a zatim pomera do ciljne pozicije. Produkcija donosi i osam projektora koji će prenositi vizuelne efekte umetnice Sofi Miler, specijalno kreirane za turneju Šade.

Uz Šade Adu u Beograd će doći i stalni članovi benda i tekstopisci Stjuart Kolin Metjumen, Paul Spenser Denmen, Ejndru Hejl  kao i dva prateća vokala i bubnjar.

Šade je otpočela turneju 16. juna u Americi koncertom u Baltimoru posle 10 godina pauziranja od koncerata.

Ulaznice za dugoočekivani koncert Sade u Beogradskoj areni biće su u prodaji po sledećim cenama: 3500, 3900, 4500, 4900, 5500, 5900 i 6900 dinara na prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs

 

 

makonda-tracker