Milica Majstorović: Nisam se pomirila sa Nenadom

4
Pevačica Milica Majstorović za Story.rs negira tvrdnje da ponovo uživa u zagrljaju bivšeg dečka Nenada Jevremovića i tvrdi da ne razmišlja o pomirenju sa višegodišnjim izabranikom.
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Iako je u medijima odjeknula informacija da se mlada Milica Majstorović pomirila sa bivšim izabranikom Nenadom Jevremović, pevačica tvrdi da nema nameru da se vrati staroj ljubavi.

- Nije tačno da sam se pomirila sa Nenadom, niti imam nameru. Nas dvoje smo na našu vezu stavili tačku i ne vraćam se staroj ljubavi. A onome što se dešava u mom ljubavnom životu ne želim da govorim za medije, neka piše ko šta hoće – otkriva za Story.rs Milica, koja kako saznajemo i dalje uživa u ljubav sa dečkom Mladenom Subašićem.

Lepa pevačica je nedavno u intervjuu za Story opisala i kako je izgledao raskid romasne sa Nenadom Jevremovićem.

- Problemi u vezi su se gomilali, ali kako je uvek sitnica ona kap koja prelije punu čašu, u našem slučaju presudila je kap alkohola. Te večeri nakon telefonskog razgovora u kojem nije prihvatio raskid, izašao je u grad sa drugarima. Iako smo imali dogovor da se, ukoliko se napije, viđamo samo dvanaest sati posle njegovog opijanja, znao je gde se nalazim sa drugaricom i potražio me je. Ne znam šta je presudilo u tom trenutku, ali izleteo je iz auta, potrčao ka meni i prvi put sam se uplašila da će me udariti iako nikad ranije nije fizički nasrnuo na mene. Uletela sam u taksi, a on me je povukao i pocepao mi haljinu – govori Milica.

makonda-tracker