progovorila o spornom snimku

„PREDSTAVLJA SE KAO BRIŽAN OTAC, A IDE PO KAZINIMA“: Tanja Savić oštro osudila postupke supruga Dušana

0

Popularna pevačica koja je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog porodične drame koju proživljava, progovorila je o video snimku koji je isplivao u javnost

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Naime, Tanja Savić podelila je kako se oseća povodom snimka koji je izašao u javnost, a na kojem se vidi da se njen muž provodi uz muziku, i grli i ljubi plavokosu devojku koja je u njegovom društvu.

 

- Nisam začuđena. Imam dojave da često izlazi i da posećuje kazina, da decu kod kuće ostavlja sa bakom, a meni i u javnosti govori da je brižan otac. Baka ih vodi i vraća iz škole, on za njih nema vremena. Ne znam stvarno šta taj čovek radi. Ali, ni ne zanima me, samo me deca zanimaju. Da su dobro i da znam da neko brine o njima. Već nedelju dana ih nisam čula, blokirana sam na svim telefonima i ne mogu da ih dobijem. Očajna sam. Otkazan mi je i let za Australiju sada u oktobru i sada pokušavam da kupim novu kartu. Sudski proces je u toku, ali to sporo traje. Jako sam zabrinuta ali imam snage da se borim za svoju decu – rekla je Tanja Savić u telefonskom uključenju u emisiju „Kec na jedanaest“.

 

 

makonda-tracker