POTPUNO ISKRENA

"JA SAM NAJBOLJA BIVŠA ŽENA NA SVETU": Nataša Bekvalac otvoreno o BIVŠIM MUŽEVIMA, a evo sa kojim bi otišla na PIĆE!

7

Novosadska barbika Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, sa našim legendarnim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U emisiji Sceniranje na Kurir televiziji lepa Nata odigrala je zanimljivu igru "Piće, brak ili blok" i tako dokazala zašto je, kako za sebe kaže, najbolja bivša žena na svetu.

 

- Nemam dečka već dve i po godine. Uletala sam iz veze u vezu i iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo - rekla je Nataša između ostalog.

 

Nataša je priznala kakvog bi sada muškarca želela kraj sebe.

 

- Ne treba da mi postavlja glupa pitanja, da se bavi mojom prošlošću i da me ne nervira - rekla je kroz smeh, a kasnije i priznala da nikada ne bi ušla u bračnu zajednicu jer je to za nju sada prevaziđena stvar.

 

Kada je pričala o tome koga bi blokirala, a sa kim bi išla na piće od bivših muževa, u igrici je Nataša iskreno odgovorila.

 

- Ne bih blokirala nikoga, zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu - rekla je Nataša.

 

 

makonda-tracker