Vesna Dedić na Sajmu knjiga

0
Autorka emsije Balkanskom ulicom Vesna Dedić predstaviće se sa drugim romanom Sunce meni, sunce tebi na štandu Čigoja na beogradskom Sajmu knjiga koji traje od 23. do 30. oktobra

Roman Sunce meni, sunce tebi je nastavak romana Zauvek u srcu prodat je za četiri meseca u 20 hiljada primeraka, bio je apsolutni bestseler leta u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj i očekuje se da će i četvrto izdanje planuti na ovogodišnjem najvećem skupu ljubitelja književnosti.

Štand Čigoja biće dizajniran u maniru naslovne strane romana gde dominira pink ligištul. S obzirom da se najlepša ljubavna scena u romanu Sunce meni, sunce tebi dešava na plaži Pržno na crnogorskom primorju Turistička organizacija Budve je organizovala vikend u hotelima Maestral i Residence tokom januara za one koji na Sajmu knjiga ispišu najlepše ljubavne poruke.

- Družiću se sa čitaocima i potpisivati knjige svakog dana od 12 do 20 časova a radujem se i što ću šest zaljubljenih parova, čitalaca romana Sunce meni, sunce tebi voditi u januaru na crnogorsko primorje. Ideja je nastala tako što mi je bezbroj čitateljki reklo da bi želele da poput glavne junakinje dožive romantične trenutke ušuškane na plaži Pržno u zagrljaju voljenog muškarca – kaže Vesna Dedić.

Pre i posle Sajma knjiga Vesna Dedić sa prijateljima muzičarima koji pevaju omiljene balade junakinja romana ima promocije u Kotoru, Čačku, gostuje u okviru pratećeg programa pozorišnog festivala Žanka Stokić, a potom počinje pisanje završnog romana trilogije o junakinjama koje veruju da se tragedije u životu dešavaju, a da se sreća gradi.

U toku su i pripreme za veliku akciju pomoći ženama u borbi protiv steriliteta sa kojim se bori i glavna junakinja romana Sunce meni sunce tebi u organizaciji lanca knjižara Vulkan, kao i da autorka radi na adaptaciji svojih romana za televizijsku seriju.

 

makonda-tracker