KO BI REKAO?

"SANJALA SAM TO I ISPREPADALA SAM SE": Edita Aradinović iznenadila priznanjem - zbog ovoga i dalje "VUČE TRAUME"

0

Popularna pevačica progovorila je o svojim muzičkim uzorima, ali i detaljima koje o njoj do sada nismo znali

foto: screenshot/k1
foto: screenshot/k1

Tokom gostovanja u emisiji „Kec na jedanaest“ Edita Aradinović otkrila je da su joj u muzičkom svetu uzori Adel i Majkl Džekson.

 

Kada je o pevačima s ovih prostora reč onda je njen favorit – Dino Merlin.

 

- Možda sam već i dosadna sa tim ali stvarno bih volela da snimimo duet. To je više psihološki, emotivno. Dok su moji roditelji bili zajedno, kad god smo putovali na more slušali smo ga, sećam se sedela sam iza tate i uživala u muzici. Mnogo mi se sviđa kako uspeva da spoji etno i pop muziku.

 

foto: screenshot/k1

Možda nikada ne biste rekli, ali Edita je otkrila da ima veliku tremu pred nastupe, te da od šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ još uvek „vuče traume“, a o tome je ovom prilikom otvoreno progovorila.

 

- Sanjala sam skoro da su me zvali da ponovo učestvujem i isprepadala se. Ljutim se na sebe kada nešto ne mogu da iznesem, da izvedem, bar na foru ili na harizmu. Zbog toga imam tremu, a u TLZP-u naročito jer sam svesna da moj izgovor engleskog nije baš najbolji – priznaje Edita.

 

Nedavno je njena koleginica Marina Visković objavila pesmu „Ljubi me tu“ koju je napisala Edita i kaže da je ponosna što učestvuje u promenama koje na novom albumu donosi Marina.

 

- Promenila je i sebe i muziku, i čast mi je da sam joj uradila pesmu. Trenutno, najsrećnija sam na svetu kada je o mojoj muzici reč, bilo da je pišem za druge ili da govorimo o mojim pesmama. Odmalena sam htela da budem moderna, gotivna, i nisam ni sanjala da ću doći dovde. Ništa mi nije bitnije od toga da radim ono što volim i da budem srećna – kaže Edita.

 

 

makonda-tracker