BRUJALO SE O NJOJ

NAPUSTILA SCENU, POSTALA 23. ŽENA BOGATOG ŠEIKA I UŽIVA U LUKSUZU? Isplivala PRAVA istina o životu pevačice u Dubaiju

2

Kontroverzna bosanska pevačica Alma Tucaković već neko vreme živi u Dubaiju, a balkanski mediji brujali su o navodima da se udala za šeika i otpočela život sa njim, kao njegova 23. žena.

foto: screenshot
foto: screenshot

Ona je 2014. izjavila da se udaje za šeika, preselila se u Dubai i rekla je da se neće vraćati pevanju.

 

Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze — rekla je tada Alma.

 

Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno — izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu "Bezobrazno".

 

1 / 5 Foto: screenshot

 

Međutim, kako prenose domaći mediji, istina je sasvim drugačija.

Iako su se ranije pojavljivale njene izjave za bosanske medije u kojima se navodilo da uživa u izobilju ona sada tvrdi drugačije.

 

Alma se jeste odselila u Dubai, ali od šeika ni traga ni glasa — rekla je pre nekog vremena.

 

Ljudi su ludi... Do šeika ne može doći ni njegova rođena mati — pričala je tada Alma.

 

Ona je dodala i kako je u Dubai otišla da završi škole šminkanja i menadžment, te da je jedno vreme radila i kao menadžer salona. Bila je jako aktivna na društvenim mrežama, redovno delila fotografije iz teretane kao i trenutke njene svakodnevice, ali, odjednom, sve to je stalo.

 

 

makonda-tracker