ispunjena je

"SADA SAM SREĆNA U MIRNOJ LUCI SA TREĆIM SUPRUGOM": Svetlana Bojković iskreno govori o ljubavi i ćerki Katarini!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Marija

27-09-2020 13:27h
Meni je to tako ogavno, licemerno, sebično, egoistično, tražiti drugog partnera posle smrti bračnog druga. Treba to prihvatiti kao sudbinu, tako te zapalo i živi od uspomena, a posebno u tim njenim godinama, zar nije lepše listati uspomene nego sa nekim drugim, trećim, ćutati jer sa tim drugim ne priča o svojim uspomenama a koje su vezane za bivšeg.

Baki

27-09-2020 16:08h
@Marija
Evo prijavila se jedna (dislajkom), što je odmah drugom u krevet uletela a muž joj se nije još ni ohladio.

The Endeen

29-12-2021 19:01h
@Marija
Tako je, Marija, ako si uopšte Marija, šta će kojoj život posle smrti supruga? Najbolje da se zapali, čim joj muž umre, ko u Indiji. A gle je, ona diše i dalje! K...va!

Zoran

27-09-2020 13:56h
Svi vi muzevi i zene se smirite sa trecim ili trecom u 60 godina. I onda imate skladan brak, pun razumevanja, puno brige jedno za drugog....pred smrt se covek prilicno urazumi.

NYC 10022

27-09-2020 17:02h
Nadamo se da g-din Kruljevic, Svetlanin sadašnji muž isto tako provodi kvalitetno vreme sa svojom decom koja su bila dosta nesrećna kad im je otac napustio majku. A njegovu prvu ženu smo vidjali ovde u Njujorku kad je dolazila u posetu: bila je lepa, pametna žena profesionalac ...koja je svom tadašnjem muzu g-dinu Kruljevicu itekako pomogla u njegovoj karijeri... ali je ipak na kraju bila ostavljena ......
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: