Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Romansa na pomolu?

0
Iako je pre svega nekoliko dana raskinula vezu sa filmskim superstarom Leonardom di Kapriom, sve popularnija Blejk Lajvli izgleda da nije dugo čekala na utehu, pošto je primećena kako u javnosti razmenjuje nežnosti sa jednim drugim holivudskim srcelomcem Rajan

Kako strani mediji prenose, kolege i romantični partneri iz filma Green Lantern Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds prošlog četvrtka bili su u društvu sa Rajanovom bivšom suprugom Skarlet Johanson na koncertu benda Radiohead u Njujorku. U petak ujutro, bivša devojka Leonarda di Kaprija i nesuđeni dečko Sandre Bulok, otputovali su vozom za Boston, gde glumac snima akcionu policijsku komediju R.I.P.D.



Ako je suditi prema izjavama očevidaca, par je proveo romantični vikend zajedno, pošto su se u ponedeljak u zoru rastajali uz strasne poljupce i zagrljaje na peronu sa kojeg je u 5 ujutro polazio voz koji će Blejk vratiti za Njujork. Pošto nijedno od njih dvoje za sada nije želelo da da izjavu, dovodi se u pitanje da li je u pitanju nova veza ili samo kratkotrajna avantura.

Takođe, već su počele spekulacije da i bivši dečko zvezde iz serije Tračara, Leonardo di Kaprio takođe već ima novu ljubav, australijansku manekenku Alis Kraford.

makonda-tracker