više puta je okušala sreću

KARLEUŠA JE IMALA POSEBNO ZANIMLJIV KOMENTAR: Evo kako je Aleksandra Mladenović izgledala na audicijama za Zvezde Granda

1

Pevačica koja u poslednje vreme privlači mnogo pažnje predstavila se javnosti pre pet godina, i to kao učesnica popularnog muzičkog takmičenja

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mlada pevačica iz Žitorađe Aleksandra Mladenović poznata je po emotivnim i energičnim nastupima, a u poslednje vreme pažnju dela javnosti privlači i jer se spekuliše o njenoj vezi s Mihailom Šaulićem, sinom pokojnog Šabana Šaulića.


Zanimljivo je da je na njenoj audiciji za "Zvezde Granda" upravo kralj narodne muzike bio u žiriju. On je istakao da poznaje mladu pevačicu, da je zove Zvrk, da mu se dopada kako Aleksandra peva i preporučio joj: "Samo guraj", ali je najupečatljiviji komentar dala Jelena Karleuša.

 

Meni si ti veoma, veoma interesantna. Seksi si. Baš si prava bomba. Jako si lepa. Imaš interesantan stajling koji pokazuje da želiš da se razlikuješ od drugih i da budeš original na sceni.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Marija Šerifović dodala je da se seća Aleksandre iz nekih ranijih sezona u kojima je ona okušala sreću i da ju je "nervirala ludačkim personalitijem" i istakla da je to što ju je pevačica toliko "nervirala" da ju je zapamtila, zapravo, dobro.

 

Ona je, inače, sreću okušala i 2014, odnosno godinu dana ranije...

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

... kao i 2012. godine.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

A ovo je Aleksandra danas.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 


 

 

makonda-tracker