nisu se nadale

"VOLELA BIH DA SAM IMALA SNAGE DA TE UPOZORIM": Nakon Emili još jedna manekenka optužila fotografa za zlostavljanje!

0

Ona je ispričala da joj je fotograf "ukrao mladost" i da je zbog njega čak promenila i ime.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka manekenka i glumica Emili Ratajkovski pre nekoliko optužila je fotografa Džonatana Lidera za polno napastovanje, a sada se javila još jedna devojka koja tvrdi da je i ona napadnuta.

 

Glumica Nola Palmer tvrdi da je bila njegova žrtva kada joj je bilo svega 17 godina. Ona je ispričala da joj je fotograf "ukrao mladost" i da je zbog njega čak promenila i ime.

 

foto: Profimedia

"Čitajući njene reči i načine na koje je opisala Džonatana, odmah sam počela da plačem. Bila sam pod stresom pre nego što sam uspela da pročitam članak do kraja. Već godinama nosim bol i traumu zbog Džonatana i njegovog zlostavljanja. Išla sam toliko daleko da sam promenila svoje ime jer ga je u mojim mislima on posedovao i nisam mogla da gledam, a da nisam videla Džonatana", rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nola Palmer (@nolanonsense) on

 

Kaže kako je provela više od deset godina emocionalno vezana za Lidera i nije mogla da ga zaboravi.

 

"Prvi put, zahvaljujući Emili Ratajkovski i njenoj hrabrosti, mogu javno reći da je Džonatan Lidera bio moj zlostavljač", napisala je Nola i dodala:

 

"Emili, tako mi je žao što te je ovaj čovek povredio. Volela bih da sam tada imala snage da te upozorim", poručila je glumica.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker