Selma Hajek: Nisam ja ničija barbika

0
Premda je udata za uspešnog biznismena, meksička filmska zvezda Selma Hajek ne smatra da je to stvar zbog koje bi trebalo da se odrekne sopstvene nezavisnosti

Slavna glumica, rediteljka i producent Selma Hajek osvanula je na naslovnici novembarskog izdanja magazina Redbook i u intervjuu za ovaj list otkrila je da joj njen suprug Fransoa Anri Pino u svakom trenutku pruža podršku koja joj je neophodna.

- Vredno radim i uživam u tome što sama zarađujem za život. Sviđa mi se što sam finansijski nezavisna. Nikada ne bih želela da u potpunosti zavisim od nekoga. No, kada mi se desi da imam problema, lepo je znati da je tu neko na koga uvek mogu da se oslonim. Moj muž je generalni direktor luksuznih kompanija kao što su Gucci i Yves Saint Laurent i ja volim da se igram mode sa njim, ali neću sebi da dozvolim da budem ničija barbika – ispričala je Selma.

Najveći uticaj na život ove zvezde ima njena četvorogodišnja ćerka Valentina Paloma i Hajekova otkriva da je upravo zbog nje pristala da pozajmljuje glas jednom od likova u najnovijoj ekranizaciji bajke Mačak u čizmama. Međutim, iako majčinstvo ima velikog uticaja na izbore koje pravi u karijeri, četrdesetpetogodišnja lepotica ne libi se da prihvati ni znatno provokativnije ponude.

- U najnovijem ostvarenju Olivera Stona igram kraljicu narko kartela. On se pitao da li ću moći to da izguram, pošto je posumnjao da sam smekšala otkako sam postala majka, ali ja sam mu rekla da ako je potrebno, mogu da budem i sam Đavo, jer ipak sam ja pre svega glumica  – najavila je Selma film koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi u septembru naredne godine.

makonda-tracker