Dženifer Aniston: Nije mi važno da li ću ikada da postanem mama

0
Iako se u stranim medijima ovih dana šuška da je u drugom stanju, Dženifer Aniston tvrdi da ona uopšte nije očajna zbog toga što se još uvek nije ostvarila u ulozi majke
foto: Elle.com
foto: Elle.com

Četrdesetdvogodišnja Dženifer Aniston trenutno je sasvim zadovoljna svojim ličnim životom i vezom sa Džastinom Teroom i otkriva da njoj nimalo nije važno da li će ikada u životu imati potomstvo.

- Nisam očajna i nigde se ne žurim. Ako je suđeno, suđeno je. Potpuno sam pomirena sa tim da će stvari biti onakve kakve bi trebalo da budu. Takođe, znam da ćete me mrzeti zbog ovoga, ali ja zaista ne želim da pričam o svom ljubavnom životu – izjavila je Anistonova za magazin Elle.



Glumica je priznala da je u jednom trenutku imala toliko ozbiljan problem sa rediteljem nekog od svojih filmova, da ga je u nastupu besa gađala stolicom.

- Jednom prilikom sam gađala režisera stolicom. To svakako nije momenat u karijeri kojim bih se ponosila, ali on se užasno ponašao prema suprevizoru scenarija i kada je ušao na set, ja sam bacila stolicu na njega. Naravno, promašila sam, ali sam bila veoma ljuta jer sam smatrala da ne može tako da tretira ljude. Nisam mogla to da tolerišem – ispričala je Dženifer.



Iako još uvek ne razmišlja o zasnivanju porodice, ona je ipak podigla svoju vezu sa Džastinom na viši nivo i tako su njih dvoje nedavno iznajmili raskošnu, romantičnu vilu na Beverli Hilsu u kojoj su otpočeli zajednički život.

makonda-tracker