Dino Merlin u Beogradu

1
Jedna od najvećih zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, kantautor Dino Merlin, nakon više od dvadeset godina ponovo će nastupiti u Beogradu u petak 25. novembra 2011. u Beogradskoj areni.

Nakon što je na ovogodišnjem Eurosongu sa svojom pjesmom Love in Rewind osvojio visoko šesto mesto, u čemu je bio podržan i od glasača iz Srbije koji su mu dali dvanaesticu, Dino Merlin će se i na ovaj način, kao što je obećao, odužiti svojim fanovima.

Svestan da za njegov koncert u Beogradu već odavno vlada ogromno interesovanje, ovaj umetnik konačno je u prilici da potvrdi datum svog susreta sa beogradskom publikom.

- Uzbuđen sam i sretan što ću nakon dvadeset godina ponovo videti Beograd. U međuvremenu su u Srbiji stasale nove generacije mojih fanova, a svi oni, kao i moja stara verna publika koja me prati još od vremena grupe Merlin, odavno žele da se ovaj koncert desi. Dolazim njima, kao i svima drugima koji će te večeri sa mnom podeliti moje najveće hitove - izjavio je Dino Merlin.

Karijeru Dine Merlina obežile su antologijske pesme, od kojih će mnoge biti izvedene i u Beogradskoj Areni. Uz hitove sa aktuelnog albuma Ispočetka, biće to retrospektiva njegovog dugogodišnjeg stvaralaštva. Publici u Beogradu Dino Merlin će izvesti i neke pesme koje će se naći na njegovom novom albumu.

Karte za ovaj veliki muzički spektakl se mogu kupiti od ponedeljka 10.10. od 10h na blagajni Beogradske arene

makonda-tracker