kako vam izgleda?

PEVAČICA UŽIVA SA SUPRUGOM U RASKOŠNOM DOMU: Biljana Sečivanović živi u vili na tri sprata sa velikim bazenom! (FOTO)

8

Izabranik je za njih dvoje odabrao najlepši enterijer.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Biljana Sečivanović izgovorila je sudbodnosno da vereniku Aleksandru Nediću.

 

Bilja živi u raskošnom domu, kuća na tri sprata, veliko dvorište sa bazenom i palmama, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on

 

Uz pomoć majke i sestre Biljana je naporno radila i za deceniju uspela je da kupi dvosoban stan u Beogradu. Pre tri godine upoznala je Aleksandra Nedića i sa njim je otpočela emotivnu vezu, a nedavno i zajednički život na novoj adresi.

 

foto: PRINTSCREEN/HAPPY

"Dve godine veze je sasvim dovoljan period da upoznaš čoveka sa kojim si ostvarila neki emotivni odnos. Došlo je vreme da dalje krenemo kao porodica, te smo počeli da stvaramo zajedničku budućnost", rekla je tada pevačica, koja priznaje da je bilo najteže pod jednim krovom uskladiti potrebe njihovih naslednika iz prethodnih veza. Aca je otac šenaestogodišnje ćerke Nikoline, dok Biljanin sin Mateja ima 13 godina.

 

foto: PRINTSCREEN/HAPPY

 

"Najteže je prošlo i ušli smo u neki ritam. Dva tinejdžera nije lako uskladiti i usmeriti ih jedno na drugo budući da nisu u srodstvu, a postali su porodica. Istovremeno, deci mora da postane jasan odnos njihovog roditelja i osobe koju je on izabrao za životnog saputnika. Period prilagođavanja donosi ne male teškoće, ali uz ljubav koju imamo Aca i ja sve se pregura lakše", iskrena je bila tada Biljana, čiji novi dom izgleda raskošno.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker