Adel: Moje grlo je u modricama

0
Zbog ogromnih problema koje ima sa svojim glasnim žicama, svetska vokalna senzacija Adel bila je primorana da odustane od turneje zakazane za desetak američkih gradova

Dvadesettrogodišnja pevačica proslavljenih hitova Rolling in the Deep i Someone Like You Adel izvinila se putem svog bloga svim svojim obožavaocima sa severnoameričkog kontinenta zbog toga što je zbog ozbiljnog zdravstvenog problema morala da otkaže mesecima ranije najavljene nastupe.

- Opet imam krvarenje grla i od ključne je važnosti da se u ovom periodu odmorim, kako bih što pre ozdravila i ponovo zakazala ove koncerte. Najiskrenije vam se svima izvinjavam, iz dubine svog srca. Ako budem nastavila da budem neodgovorna prema sebi, nikada neću do kraja savladati ove probleme i sve će otići dođavola. Pevanje je bukvalno moj život, moja ljubav, hobi, a sada i karijera. Nemam drugog izbora nego da se do kraja oporavim, jer ću u protivnom oštetiti svoj glas zauvek. Kada dođe do oštećenja u krvnim sudovima, dešava se da moje grlo izgleda kao da je potpuno u modricama, a glas mi usred probe ili nastupa samo odjednom popusti i više nisam u stanju da pevam – objasnila je Britanka sa kakvim se mukama suočava.

makonda-tracker