Red Hot Chili Peppers nastupaju na dodeli MTV EMA

1
Bend ovenčan multiplatinastim tiražima i Gremi nagradom nastupiće na 18. Dodeli MTV priznanja 6. novembra u Belfastu
Fot: Clara Balzary
Fot: Clara Balzary

MTV je danas objavio da će Gremijem nagrađeni rok bend koji konstantno beleži platinaste tiraže, Red Hot Chili Peppers ulepšati dodelu 2011 MTV EMA svojim nastupom.

Ovi legendarni funk rokeri iz Kalifornije, čiji je upravo izdati album I’m With You zauzeo vrhove top lista, sigurno će fanovima u Belfastu  i gledaocima MTV-ja širom sveta  pružiti nezaboravan nastup kojim će pokazati zašto su oni i dalje najveća rok atrakcija na planetu.

- Dugo nismo svirali u Belfastu, pa se jako radujemo što ćemo nastupiti na dodeli 2011 MTV EMA i videti sve naše fanove! - izjavili su članovi benda.

MTV je takođe danas objavio da će se prvi put u istoriji dodele ovih nagrada, ovogodišnja MTV EMA odvijati na tri lokacije grada domaćina. Odyssey Arena u Belfastu biće glavna pozornica, a druge dve lokacije u gradu biće poznate u narednih nekoliko nedelja.

Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi višestruko talentovana pevačica i glumica Selena Gomez, prenosiće se u nedelju, 6. novembra u 21.00 iz Belfasta, u Severnoj Irskoj.

makonda-tracker