rođena je na današnji dan

"ZAMIŠLJALA SAM KAKO ĆU SE UDATI, ZASNOVATI PORODICU...": Reči koje je naša glumica izgovorila pred SMRT lome srce!

5

Imala je 47 godina, a preminula je od prevelike doze droge.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Sonju Savić su pratile brojne kontroverze. Pronađena je mrtva u svom stanu 23. septembra 2008. godine. Imala je 47 godina, a preminula je od prevelike doze droge. Sonja je sahranjena u rodnom selu Donja Gorevnica, a niko od njenih kolega nije prisustvovao sahrani.

 

Glumica je rušila tabue, živela ispred svog vremena i često bila neshvaćena. Nekoliko godina je živela i radila u Sloveniji, gde je tretirana kao velika zvezda.

U javnosti je Sonja Savić otvoreno govorila da je konzumirala marihuanu, čega se nije stidela. Nažalost, po pričama mnogih, bila je uvučena u mnogo gori pakao narkotika, te je usled prevelike doze koju je unela u sebe preminula u septembru 2008. godine.

 

Pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, a obdukcijom je konstatovano da je preminula usled prevelike doze heroina i morfijuma. Njena poslednja želja bila je da bude sahranjena u rodnoj Donjoj Gorevnici kod Čačka, a na dan smrti imala je 47. godina.

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

Komšije, nekada jedne od najtalentovanijih srpskih glumica, tvrdili su da u njenom stanu nije bilo nameštaja, spavala je na dušeku na podu, a svuda okolo bili su razbacani upotrebljeni špricevi.

 

- Zašto loše prolazim u gradu u kom živim, u zemlji iz koje potičem, pojma nemam. Da nije bilo Slovenije, ne bih preživela devedesete, a isto važi i za ovo vreme. Volela bih da dobijem sredstva i napravim samo još jedan savremeni sajber mjuzikhol koji bi prerastao u klabing, ali ovaj grad izgleda da nema afiniteta prema meni. Često čujem da da govore kako sam ekscesna ličnost, mada kad radim nikad nisam takva, pitajte koga hoćete - rekla je jednom prilikom Sonja.

 

Bila je ludo zaljubljena u džez muzičara Vlajka Lalića, koji je bio njena prva ljubav. Međutim, tragedija u kojoj je on poginuo ih je zauvek razdvojila.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker