strašno

"MOŽDA NEĆU STIĆI DA SE IZVINIM SVIMA, POMOGNEM SVOJOJ DECI..." Tihomir Arsić se bori za život i ima samo JEDNU želju

3

Glumac Tihomir Arsić otkrio je da boluje od opake bolesti i da mu je porodica najveća podrška u ovim trenucima.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim ― rekao je Arsić.

 

Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno ― rekao je glumac.

 

 

Tihomira Arsića publika je pre dve godine poslednji put gledala u serijama “Urgentni centar” i “Ubice mog oca”, a baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio je loše vesti, te da boluje od kancera.

 

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

 

Pre čak 20 godina sam poslednji put igrao premijeru u matičnoj kući i taman kad sam pre dve i po rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi nađu ni manje ni više nego kancer i to pankreasa, gde je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim videćemo ― rekao je Tihomir Arsić, koji je zadržao pozitivan stav u životu pored svih nedaća i dodaje koliko mu je teško da sada ide na hemoterapije dok vlada pandemija:

 

― Čuvam se, ali to bi bilo jako teško za mene ukoliko bih se zarazio. Striktno vodim računa o merama opreza, primam hemoterapiju i puno se vodi računa da se ne uvuče korona, jer bi to bilo kobno za mene. Mada crne prognoze za nas besmrtne ne važe. Uživam u životu i treba da se desi nešto ovako da bismo shvatili koliko je, recimo, lepo kad pada kiša.

 

 

 

makonda-tracker