ima druge planove

"RASTALA SAM SE OD TE LJUBAVI": Srna Lango nakon više od dve decenije odustaje od glumačkog posla!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Nora

13-09-2020 10:31h
S obzirom na glumački talenat - PAMETNA ODLUKA:

eee

13-09-2020 11:14h
a toliko uloga je imala ...

Samo

13-09-2020 14:51h
zato što je bila iz poznate porodice "dobila je pravo " da upiše glumu !
Niti je talentovana niti je zaslužila to zvanje!
Počinjala bezuspešno na novinarstvu , nije išli, gluma nije išlo,..
Ona i slični noj su nepotizmom zauzeli mesto talentovanim i nadarenim koji su zato morali da napuste svoju zemlju i sada rade negde u svetu kao kuvari , ronioci , ...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: