ULAŽE U NEKRETNINE

LETNJA OAZA MIRA: Lepa Brena kupuje luksuznu VILU sa pogledom na MORE, a ON joj je PRVI KOMŠIJA!

7

Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Živojinoviću toliko se dopada Hrvatsko primorje da su na korak od toga da kupe kuću u Opatiji, saznaje Kurir

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Folk diva, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata, i to u Novom Vindolskom, nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira, koja joj se mnogo dopala, pa poslednjih mesec dana čini sve da ta nekretnina bude njena.

 

U pitanju je vila koja se nalazi u blizini kuće Saše Popovića, a sa koje puca pogled na more i celu rivijeru. Uređena je u modernom stilu i njena vrednost se procenjuje oko 300.000 evra. Jeste znatno manja od one u kojoj živa godinama unazad, ali joj se nova trenutno mnogo više dopada i odgovara njenim životnim potrebama.


Prema rečima našeg sagovornika bliskog Breni, ta kuća je tek odnedavno na prodaju i pevačica pošto-poto želi da bude nova vlasnica. Ukoliko uspe u nameri da kupi vilu u Opatiji, kako kaže naš izvor, verovatno će ubuduće iznajmljivati kuću u Novom Vindolskom, a leta će provoditi na novoj adresi. Iako su Brena i njen prijatelj i kum Saša od prodaje "Granda" ukupno zaradili 30 miliona evra, od čega im je polovina isplaćena pre šest i po godina, a ostatak novca krajem 2019. godine, Brena iako ima, što bi se reklo, za pet pokolenja, vodi računa o svakom evru.
 

foto: Nemanja Nikolić

U prilog tome svedoči i činjenica da svoju jahtu parkira u Rijeci umesto u Opatiji, gde se sunča, zbog toga što želi da plaća u jeftinijoj parking-zoni. Naime, plovila u Opatiji plaćaju godišnje 2.000 evra za parkiranje, dok je u Rijeci ta cena mnogo manja, samo 100 evra. Brena zna za tu foru, pa jahtu ostavlja u riječkoj marini, a kad dođe sezona, provoza se do Opatije, gde se sunča i uživa.


Inače, Lepa Brena je poznata po tome da voli da investira u nekretnine i biznis. Ona ima kuću u Majamiju, stan u Monte Karlu, lokal na Zlatiboru. Prošle godine pevačica je kupila zemljište od 80 ari na ulasku u Novi Sad, gde planira izgradnju luksuznog stambenog kompleksa. Vrednost te investicije procenjuje se na dva miliona evra. Ona ima i vilu na Bežanijskoj kosi, a obezbedila je i sinove Viktora i Stefana sa po jednim stanom.

 

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa Lepom Brenom, ali ona nije odgovarala na njihove pozive.

 

 

makonda-tracker