DEMANTOVALA NAVODE

"GREH JE NAPADATI MAJKU TEK ROĐENOG DETETA": Estrada osudila potez Dijane Janković, pevačica iznela svoju STRANU PRIČE!

2

Dijana Janković našla se na meti kritika  nakon što se domaćim medijima proširila priča da navodno svoju tek rođenu bebu nije videla čitava dva meseca

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

 

 

Pevačica Dijana Didi Janković našla se na meti kritika nakon što su se medijima proširile informacije da skoro mesec dana nije videla svoju bebu, koju je rodila 3. jula!

 

Poznate dame ove navode javno su prokomentarisale, a Didi je rešila da se oglasi nakon brojnih kritika i otkrila svoju stranu priče.

 

- Šokirana sam da je posle porođaja otišla na more bez deteta. Ako joj beba smeta, nije trebalo ni da je rađa. Neverovatno mi je da je nekom toliko stalo do putovanja u vreme koronavirusa. Ako neko već ima novca da živi lagodno, može sebi da napravi ugođaj i u svojoj vili. Beba mora da bude pored majke u svakom trenutku, a najviše kada je tako mala - kaže Goga Sekulić.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

Voditeljka Jovana Jeremić smatra da Dijanino dete mnogo pati:

 

- Ne podržavam majke koje ne viđaju svoju decu iz čiste obesti! Drugo je kada žena mora da radi da bi prehranila porodicu, ali je svakako veliki hendikep za dete kada ne raste uz mamu.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Mia Borisavljević tvrdi da se retko odvaja od ćerkice Eme:

 

- Ne mogu da zamislim da tako dugo budem odvojena od deteta. Ne znam kako neko to može, ali svi smo mi različiti.

 

Sa druge strane, Dijana tvrdi da je dolazila da poseti bebu:

 

- Pa nije baš da bebu nisam videla celih mesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj, pa sam došla da je posetim i tek onda sam otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam Dajanu preko video-poziva. Pa bolje da dete čuvaju dadilje nego da dugo putuje i da je maltretiram vozikajući je kolima i avionom - rekla je Dijana za Informer, a nakon negativnih komentara koleginica, još jednom se oglasila ovim povodom i demantovala navode da ne provodi vreme sa detetom.

 

- Zaista nije tačno da sam ostavila svoju bebu na mesec dana, beba je non stop sa mnom i ne odvaja se od mene, jer sam opčinjena njom. Ako ponekad i moram da odem negde, bebu ostavim sa svojom majkom, tj njenom bakom. Niko nema pravo da komentariše moju bebu, pogotovo ne javne ličnosti koje me ne poznaju lično. Jako je ružno što su moje izjave u medijima zlonamerno pogrešno prenete i mislim da je greh napadati majku tek rođenog deteta! - napisala je Didi na Instagramu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker