tako je zadesilo

NJENE REČI ĆE SVIMA OSTATI DOBRO UREZANE: Oglasila se Jelena Đoković nakon Novakove diskvalifikacije sa US Opena (FOTO)

12

Prvo se teniser oglasio nakon nemilog događaja koji ga je koštao osvajanja turnira, a odmah za njim je i njegova supruga imala šta da doda

foto: Instagram
foto: Instagram

Najbolji teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa US opena, i to nakon što je slučajno lopticom udario linijskog sudiju. Novak se potom oglasio saopštenjem:

 

― Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

 

― Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

 

Neudgo zatim, oglasila se i Novakova supruga Jelena, pa mu poslala važnu poruku kojom ističe da će uvek biti tu uz njega.

 

Zauvek uz tebe, amore! ― bila je kratka i jasna Jelena Đoković.

 

foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker