Alka Vuica: U mojim godinama nije lako pisati pesme, ali je još teže usvojiti dete

0
Tekstopisac i pevačica Alka Vuica otkrila je za Index.hr da snima novi album, ali i da je u potrazi za mlađim partnerom kako bi se još jednom ostvarila u ulozi majke

Hrvatska zvezda Alka Vuica ispričala je šta ima novo kod nje kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

- Sve je super. Leto sam provela na Brionima što mi je jako drago. Bila sam i u Dubrovniku . Takođe, radim i na završavanju novog albuma kojim sam otišla korak dalje, u elektro-pop vode. Šta da se radi, sada su svi ušli na moju teritoriju i ja sada moram da napravim nešto drugačije. Pišem pesme i dalje. Trenutno radim za Tonija Cetinskog i Ivanu Banfić – otkrila je Alka koja se pojavila na manifestaciji Fashion.hr odevena u dizajniranu odeću mladih hrvatskih dizajnera u upotpunjenu Cavalli detaljem.

Umetnica je dodala i to kako joj je sve teže da piše tekstove za pesme, što je prilično neobično, budući da je poznato da Alka stoji iza brojnih divnih stihova muzike u regionu.

- Sve je teže. Kao što je rekao Dino Merlin u ovim godinama teško se prave deca, a kamoli pišu pesme. Po našem zakonu možete dete možete usvojiti samo ukoliko nemate navršenih četrdeset i pet godina, osim ukoliko nemate partnera koji je mlađi od vas. Znači, ja tražim mlađeg partnera da bi mogla sebi da ispunim tu želju – zaključila je Vuica u izjavi za Index.hr.

makonda-tracker