Katarina Knežević: Berluskoni je veoma privlačan muškarac

1
Dvadesetogodišnja crnogorska manekenka Katarina Knežević otkrila je za italijanske medije da je ona već više od dve godine tajna ljubav premijera Italije Silvija Berluskonija koji je juče proslavio svoj sedamdeset i peti rođendan

Manekenka Katarina Knežević ispričala je za italijanske listove da je sedamdesetpetogodišnjeg Berluskonija upoznala na jednom događaju u Milanu početkom maja 2009. godine, nakon afere zbog koje je kontroverznog političara napustila njegova supruga Veronike Lario.

- Ja sam Berluskonijeva devojka i živim u Arkoreu. Upoznali smo se početkom maja 2009. godine na jednom otvaranju. Tada mi je bilo osamnaest godina. Zajedno smo od slučaja Noemi, kada se i rastao sa ženom. Međutim, ja ga nikada nisam ucenjivala. To su radili drugi, koji bi ga prvo iskoristili, a zatim izdali. Svuda ga pratim, gde je on, tu sam i ja. Naš odnos nije tajna, ali do sada smo izbegavali da nas slikaju zajedno. Kad postoji ljubav, godine nisu važne. Da neko tako poseban kao on što je on ima i sto godina, ne bih marila. I dalje bi mi bio veoma privlačan – ispričala je u izjavi za italijanske listove Repubblica i Corriere della sera dvadesetogodišnja Crnogorka, koju su svojevremeno povezivali sa rediteljem Gajem Ričijem.

Lario je tražila razvod od Berluskonija 3. maja posle pisanja u medijima o premijerovom prisustvovanju proslavi 18. rođendana mlade Napolitanke Noemi.

Inače, Katarina Knežević ima sestru bliznakinju Kristinu, a obe devojke, rođene u Murtovini kraj Pogorice, u žižu javnosti su dospele kao učesnice crnogorskog takmičenja za miss 2005. godine, na kojem je Katarina izjavila da joj je omiljeni pisac Branko Ćopić i da obožava da uči strane jezike.

makonda-tracker