Ksenija Mijatović: Noć u ritmu Magije

0
Novinari, prijatelji i kolege pevačice Ksenije Mijatović okupili su se u klubu Glamoure u Zemunu na promociji njenog novog albuma Magija koji je objavila za diskografsku kuću City records

Medijska promocija albuma Magija pevačice Ksenije Mijatović, uz podršku kompanije FREY WILLE, održana je u četvrtak, 29. septembra, u Event centru Glamoure u Zemunu. U prisustvu brojnih predstavnika medija, prijatelja i kolega sa muzičke scene Ksenija je predstavila nekoliko pesama sa novog izdanja koje je objavila u saradnji sa diskografskom kućom City records.

Za naslovnu numeru albuma odabrala je autorsku pesmu Magija, a okupljena publika imala je priliku da premijerno vidi atraktivni video spot za pesmu Pod kožom.

Za glamurozni pop-rock album, bilo je očekivano da će poželeti i baš takvu atmosferu na medijskoj prezentaciji. Ritam magičnoj večeri davala je sama pevačica koja je svakog gosta srdačno dočekala, a potom je obradovala sve one koji su se uželeli njenog vokala i godinama strpljivo čekali da nova životna iskustva dobiju umetnički izraz u novim pesmama. Izmedju ostalih otpevala je numere Magija, Za sve ne postoji reč, ali i već poznatu Vraćam ti sve.

Predstavljajući brojne saradnike koji su radili na albumu, čija je produkcija urađena u inostranstvu, zahvalila se i mnogima za podršku koju je dobijala u procesu stvaranja Magije. U svom prepoznatljivom stilu objasnila je i kako je došlo do saradnje sa renomiranom kućom umetničkog nakita.

 - Vredelo je godinama čekati momenat kada će se moj put ukrstiti sa kompanijom FREY WILLE, svetski poznatom po izradi umetničkog nakita, koja decenijama podržava umetnost i ne odustaje od filozofije da treba vrednovati požrtvovanost i kreativnost svakog istinskog umetnika. Zar je slučajnost to što sam ja objavila album Magija istovremeno kada je FREY WILLE lansirala svoju Magija kolekciju? Ne, za mene to nije slučajnost, već posledica snažne vere da nam život donosi magične trenutke – primetila je Ksenija.

 Odlična svirka dobro uvežbanog pratećeg benda i Ksenijin raskošni glas zadržali su goste u pozitivnom raspoloženju, a pevačica je uživala u svojoj magičnoj noći.

makonda-tracker