Emina Jahović: Presrećna sam što ću roditi dečaka

6
Pop zvezda Emina Jahović-Sandal otkriva da je na poslednjem lekarskom pregledu saznala kako će za četiri meseca dobiti još jednog sina
foto: Miloš Nadaždin, Story press
foto: Miloš Nadaždin, Story press

Pop zvezda Emina Jahović-Sandal (28), koja je na pragu petog meseca trudnoće, na lekarskom pregledu od pre dve nedelje saznala je da će dobiti sina. Ova vest usrećila je poznatu pevačicu i njenog supruga, turskog superstara Mustafu Sandala (41), koji je prvi prijateljima obelodanio srećnu vest.

- Kada sam pre dve nedelje boravila u Beogradu, potvrđena mi je informacija sa pregleda u Istanbulu. Mustafa nije mogao da izdrži pa je vest podelio sa prijateljima na društvenoj mreži Twitter, a potom su turski mediji na sva zvona počeli da pišu kako me uskoro čeka borba sa tri muškarca u kući – kroz smeh kaže Emina koju je prilično obradovala informacija o tome kako će njen sin Jaman (3) dobiti muško društvo za igru.

- Možda bih volela da mi treće dete bude ženskog pola. Presrećna sam što ću roditi dečaka i sve vreme imala sam osećaj da ću opet dobiti sina. Posebno mi je drago što će Jaman dobiti brata pa će imati društvo za igru. Verujem da će njih dvojica imati slična interesovanja i moći će zajedno da se igraju i gledaju crtane filmove – kaže gospođa Jahović-Sandal koja uveliko razmatra kako će se zvati njen drugi naslednik.

- Već smo razmišljali i o imenu za bebu, ali verujem da će sve što sada smislimo pasti u vodu do devetog meseca trudnoće. Tako je bilo i prošli put sa Jamanom, čije ime znači hrabar i odvažan. Sigurna sam da svako ime ima određeno značenje koje se reflektuje i na osobine onog ko ga nosi, pa ću se potruditi da sa suprugom odaberem neko adekvatno za svog drugog sina – kaže Emina i otkriva kako provodi trudničke dane.

- Veoma sam teško podnela mučnine i priče da je druga trudnoća lakša, u mom slučaju nisu tačne jer imam utisak da su još veće. Mada, zaista sam se trudila da ne razmišljam o tome i pokušavala sam da pažnju usredsredim na druge stvari, što je ponekad bilo od pomoći. Noćni izlasci sada su prošlost. Ako izlazim, to je preko dana, a uveče možda odem na neku proslavu ili na obeležavanje nekog veoma bitnog datuma mojih najbližih. Volim da sam stalno u društvu, ali u trudnoći je sve drugačije i suprotno – otkriva Emina kojoj rođena sestra, inače dečji psihijatar, daje savete u vezi s tim kako da sina Jaman navikne na prisustvo drugog deteta.

- Mnogo mi pomažu njeni saveti jer je Jaman veoma ljubomoran na još nerođeno dete. Teško se borimo s takvim njegovim ponašanjem. Govori mi da pokrijem stomak jer misli da nas beba gleda i ponekad stvarno ne znam kako da se postavim u toj situaciji – kaže zgodna pevačica.

Emina je za Story prokomentarisala i najnovije medijske napise o tome kako je, navodno, ugradila silikone u bradu.

- Po toj neobičnoj, isturenoj bradi, prepoznatljiva sam još iz školskih dana. Čak su me u Novom Pazaru i vukli za bradu, tako da nema govora o tome da sam ugradila bilo kakve silikone. Napraviše od mene silikonskog monstruma, a poznato je da sam operisala samo nos – zaključuje lepa pevačica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker