Džiboni rasprodao Spens

0
Svih deset hiljada ulaznica, koliko je pušteno u prodaju za veliki koncert poznatog kantautora Džibonija 1. oktobra u Novom Sadu je rasprodato, a pored Vlatka Stefanovskog, Damira Urbana i Maye Azucene dugo očekivan spektakl uveličaće i The London Community Go

Džiboni će nastupiti u Velikoj sali Sportsko poslovnog centra Vojvodina – Spensa, sa početkom u 21 čas, u organizaciji AAA produkcije. Novosadski nastup, koji se održava u sklopu njegove uspešne turneje Toleranca Tour 2010/2011, biće dvočasovni muzičko scenski spektakl uz najveću koncertnu produkciju u okviru kog će splitski kantautor publici izvesti numere sa aktuelnog albuma Toleranca, ali ujedno ih podsetiti i na brojne starije hitove.

Na vest da je koncert rasprodat, Džiboni je rekao:

- Očekivao sam da će koncert biti posećen ali nisam mogao znati da će biti rasprodat... Ovo saznanje je velik kompliment ali i velika odgovornost, tako da se moram zahvaliti publici na ovom poverenju koje mi je ukazala i jedva čekam koncert u Novom Sadu!

Povodom saradnje sa poznatim horom The London Community Gospel Choir, koji gostuje i na njegovom poslednjem albumu Toleranca, Džiboni je izjavio:

- The London Community Gospel Choir je radio sa Polom Makartnijem, grupom Depeche Mode, Džordžom Majklom… Kad pogledate samo njihovu internet stranicu videćete koliko imaju Gremija! Zajedno sa Eltonom Džonom izveli su pesmu Circle of Life u filmu The Lion King, za tu numeru dobili su Oskara pre nekoliko godina. Spisak poznatih sa kojima su sarađivali je impresivan. Na primer, na Live Aidu su pevali sa Madonom... Veseli me kad sa njima imam priliku da radim, to nije svaki dan. Možda jedanput ili dvaput godišnje...Molio sam ih da dođu u Novi Sad i oni su pristali.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni već od 19:30 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost. Pušenje u SPC Vojvodina nije dozvoljeno.

 

makonda-tracker