strašno

GUBILA JE ULOGE ZBOG ODBIJANJA MUŠKARACA: Još jedna glumica o neprijatnostima koje proživljavaju njene koleginice i ona!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Budjoni

28-08-2020 10:26h
U samoupravljanju toga nije bilo, ''radnički savet'' je morao prvo da odobri ! Samo mi nije jasno; kako su glumice i glumci dobijali karakterne uloge a da im niko nije tražio ? Ratko Dražević je to jednom objasnio, ''Mukotrpne čekalice'' !

Baba Visnja

08-10-2020 02:21h
@Budjoni
Jos kako je bilo ovakvih stvari i u ono vreme, samo se zaboravilo. Direktori su bili mocnici koji su mogli sta su hteli. Nije bilo FB ili TW da se ljudi pozale velikom broju ljudi. Posledice su bile strasne po one koji bi se suprotstavili malim bogovima. Verujem da malo koja sekretarica u ono doba nije od direktora kao deo sekretarskih obaveza dobijala i redovan topli obrok. Dobro je bilo dok je nije delio, kad je izgustira, sa ostalim budzovanima. Takodje, culi smo recimo kako su snimili "Ko to tamo peva". Jeste bile su komisije, ali se mnogo toga zavrsavalo jer Aca poznaje Peru a Pera zna Paju. "Ko to tamo peva" snimljen je bas tako, i u tom slucaju to je bio skup srecnih okolnosti, inace je Tito bio bolestan i niko nije smeo ni da dise.

Kako to

28-08-2020 11:05h
Ovo znači da sve ostale koje su glumile, prihvatile su silovanje. To onda nije silovanje, već dobrovoljni pristanak.. odbiješ ulogu i gotovo!
Pa što ih niste prijavljivale na vreme?

Predrag

28-08-2020 23:46h
Ana, ne samo da si svakom davala, nego si i nudila!

W

01-09-2020 13:55h
Znaci, MIMA.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: